Helyi felajánlás után tették rendbe

2022.08.25. 13:51

Klasszikus Trabi pompázik a falu színeiben a rábaközi településen - fotó

A falu színeiben pompázó Trabant díszeleg a babóti községháza előtt. Helyi felajánlás, amelyet az önkormányzat munkatársai tettek rendbe.

Kustor Réka

Horváth Ferenc, Molnár János és Zömbik Géza a Babót színeit viselő Trabant előtt. Fotó: Kustor Réka

Van, aki virágokkal, Babót pedig egy Trabanttal is díszíti a községháza előterét. – Helyi felajánlásnak köszönhetjük – kezdte a polgármester, Molnár János, aki kiemelte, hogy a négykerekű mostani állapota az önkormányzat dolgozóinak keze munkáját dicséri. A külcsín mellett ügyeltek a belbecsre is, a község vezetője a belső részt vállalta, az üléseket tetette rendbe.

– A festését is a kollégáim végezték, sok energiájuk, munkájuk van benne – emelte ki. Az ötletet a csornai, hol a városháza előtti téren, hol a körforgalomban feltűnő Trabant ötlete adta. A babóti járgány zöld-sárga színe sem véletlen választás, ezek a község színei.

– Azt gondolom, mutatós lett, sokan megállnak, fényképezkednek vele – mondta a polgármester, aki végül hozzátette, hogy mindig az évszaknak vagy az ünnepeknek megfelelő díszítést kap, folyamatosan dekorálják, csinosítják. A járgány üde színfoltja lett a településnek, remélhetőleg sokak tetszését elnyeri, mosolyt csal az emberek arcára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában