Balaton 2022

2022.08.03. 05:24

Ismerjék meg a Miss Balaton győri döntőseit – Vivien édesanyja nyomdokain

Mint ismert, három győri szépség is bejutott az idei Miss Balaton fináléjába. Közülük elsőként a 19 éves Németh Viviennel beszélgettünk.

Szeghalmi Balázs

Vivi nem ismeretlen a Kisalföld Olvasói előtt. Három évvel ezelőtt a Tündérszépek országos versenyen alig 16 esztendősen az első udvarhölgynek járó koronát kapta, míg tavaly a Miss World Hungary-n a hat legszebb lánya közé választották. „Örülök, hogy ott lehetek a balatonfüredi döntőben. Nagyon családias hangulatú a Miss Balaton. Lehet, hogy a vízpart közelsége és a nyár vidámsága teszi, de itt mindenki segítőkészen, közvetlenül áll hozzánk” – kezdte Vivien.

Vivi édesanyja második lett 32 éve

Az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ végzős gimnazistájának azért is különleges a Miss Balaton, mert egykoron édesanyja is részt vett a balatonfüredi szépségversenyen. „Anyu 1990-ben indult és a második legszebb lányként végzett az akkor Balaton szépének nevezett eseményen. Akármi is lesz a vége a Miss Balatonnak, már most remek családi történet, hogy mindketten döntősek lettünk a Balaton legrangosabb szépségversenyén” –  mondta mosolyogva Vivien, akinek tetszett a három napig tartó hivatalos fotózás az Anna Grand Hotelben, s az eddigi foglalkozások is.

Hasznos újdonságok

„Alapból szeretek új dolgokat tanulni. Színpadi mozgásban, kommunikációban és még a közösségi médiaismeretekben is hallottam több olyan praktikát, amelyeket hasznosíthatok a későbbiekben” –  búcsúzott Vivien. A Miss Balaton felkészítő tábora jövő hétfőn kezdődik, míg a 12 fős finálét augusztus 13-án, szombaton rendezik. A mezőnyben lesz a szintén győri Czepek Kata és Horváth Boglárka is, akikről hamarosan szintén olvashatnak, fotókat nézhetnek a kisalfold.hu-n.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában