Balaton 2022

2022.08.05. 08:55

Ismerjék meg a Miss Balaton győri döntőseit - Katának gyerekkori álma teljesült

Mint ismert, három győri szépség is bejutott az idei Miss Balaton fináléjába. Harmadikként Czepek Katával beszélgettünk.

Sperling Krisztina

Katát ismerhetik már olvasóink a Tündérszépek versenyről, amelyen megyénket képviselve egészen az országos döntőig menetet. Azóta nem is vett részt más szépségversenyen, mindig is a balatoni színpadra lépésről álmodott.
– A legnagyobb álmom volt, és nagyon készültem rá, hogy elindulhassak a Miss Balatonon. Sajnos az elmúlt években nem tudták megrendezni, de most nagyon boldog voltam, hogy nem kellett lemondani róla. A mai napig nem dolgoztam fel, hogy ott állhatok majd a döntőben – kezdte Kata.

Volt egy cél

– Úgy érzem, ez a 20-21 éves kor a legideálisabb ehhez a versenyhez. Mostanra már eléggé érett vagyok hozzá. Sokat dolgoztam azon, hogy a legjobb formámat mutathassam mentálisan is fizikálisan is. Extrán edzettem és igyekeztem csiszolni az angol tudásomat, a kommunikációmat, mozgásomat is. Most mindezekhez kaptam egy plusz plusz motivációt – mesélte Kata.

Digitális detox

– A Miss Balaton csapata tényleg a legjobbat akarja nekünk. A három nap alatt a fotós táborban el voltunk kényeztetve, még úgy is, hogy minden pillanatunk be volt osztva. Rengeteget tanultunk, és hatalmas élmény volt, a profi stábbal dolgozni. 
Nagyon feszes volt a menetrend. Reggeltől estig be volt osztva az időnk. A fotózások mellett kommunikációt is tanultunk, még külön Instagram óránk is volt. Csak itt lehetett nálunk telefon, de ezt én teljesen pozitívan éltem meg, mert így maximálisan egymásra és a feladatra tudtunk koncentrálni. Azt hiszem ma már annyira a mindennapjaink részévé vált, hogy már nem is tudjuk elképzelni nélküle az életünket. Ez mind a mi fejlődésünket szolgálta – mesélte Kata, aki azt is elárulta, hogy eddig nem volt túl aktív a közösségi médiában, de most elhatározta, hogy erősíteni fogja a jelenlétét.

Egymást támogatva

– Jó volt megismerni a lányokat. Nagyon jó csapattá kovácsolódtunk a tábor alatt. Megtaláltuk a közös hangot, segítettük egymást. Még akkor is amikor mindenki nyerni szeretne, szükségünk van egymás támogatására is ahhoz hogy elérhessük a céljainkat. 

Élvezni a pillanatot

– Mindenki a koronáért indult. Én is keményen dolgozom azon, hogy a legjobb legyek. Amikor már ott fogunk állni a döntőben, akkor viszont már csak azon leszek, hogy annak minden pillanatát átéljem és kiélvezzem – mondta a beszélgetés végén Kata.

A Miss Balaton felkészítő tábora jövő hétfőn kezdődik, míg a 12 fős finálét augusztus 13-án, szombaton rendezik Balatonfüreden. A mezőnyben lesz a szintén győri Németh Vivien és Horváth Boglárka is, akiről korábbi írásainkban olvashatott és nézhette meg fotóikat. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában