Balaton 2022

2022.08.04. 05:54

Ismerjék meg a Miss Balaton győri döntőseit – Boglárka aktív néptáncos és pszichológusnak készül

Mint ismert, három győri szépség is bejutott az idei Miss Balaton fináléjába. Másodikként Horváth Boglárkát mutatjuk be, aki frissen érettségizett a Baksa-gimáziumban (egykori Krúdy-iskola) és pszichológusként képzeli el a jövőjét.

Szeghalmi Balázs

„Soha nem indultam korábban szépségversenyen, bevallom, óriási meglepetés számomra, hogy több száz induló közül beválasztottak a 12 fős fináléba” – kezdte Bogi.

Három éves kora óta néptáncol

„A nevezésemmel azt bizonyítottam be, hogy a klasszikus modell alkatú, nagyon vékony lányok mellett is labdába lehet rúgni hazánk egyik legnívósabb szépségversenyén. Én sokkal inkább vagyok sportos, izmos felépítésű, ezek az adottságok a múltamnak köszönhetők. Három éves korom óta táncolok Győrújbaráton, a mai napig aktív tagja vagyok a Csobolyó Néptáncegyüttesnek. Emellett imádok lovagolni, s korábban kicsit a légtornába is belekóstoltam” – hallottuk Bogitól, akinek álma, hogy felnőttként gyerek- vagy sportpszichológusként dolgozzon.

Az élmény a lényeg

„Biztos vagyok benne, hogy élmény lesz a Miss Balaton döntője. Nincs veszítenivalóm, már most nyertesnek érzem magam azzal, hogy döntőbe jutottam, hisz ott lehetek a legszebbnek ítélt lányok között. A szépség nagyon szubjektív fogalom. Így ki tudja, megeshet, hogy a döntő eredményhirdetésekor is kellemesen csalódom majd. Célként annyit tűztem ki, hogy hozzam ki magamból a legtöbbet a finálé napján” – zárta szavait Boglárka.

A Miss Balaton felkészítő tábora jövő hétfőn kezdődik, míg a 12 fős finálét augusztus 13-án, szombaton rendezik Balatonfüreden. A mezőnyben lesz a szintén győri Németh Vivien és Czepek Kata is, akiről hamarosan szintén közlünk színes írást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában