Érdemes jelentkezni

2022.08.31. 21:16

Ingyenes egészségi-állapotfelmérés Győrben

Szeptember 5-étől, hétfőnként 14-16 óráig ingyenes egészségi állapotfelmérést tartanak szakembereink a Szent Imre úti rendelőintézet III. emeletén található Egészségfejlesztési Irodában (Győr, Szent Imre u. 41. III. emelet).

kisalfold.hu

Vérnyomás mérést, egyes kockázatok (pl. túlsúly) esetén vércukor mérést, és testösszetétel elemzést végzünk, valamint az ezekhez kapcsolódó életmód tanácsadásban részesülhetnek az egészségtudatos érdeklődők. A testösszetétel mérés megmutatja, a test- és zsigeri zsír, valamint a vázizomzat százalékos arányát, az alapanyagcsere értékét. Az eredmény ismeretében alakítható az életmód az életkornak, nemnek megfelelő egészséges arány elérése érdekében. Mindemellett a mentális egészség felmérése, annak megőrzését elősegítő tanácsadás is kérhető ingyenesen pl. a tartós stresszel, alvási problémákkal élőknek. Elsősorban 18-60 év közötti aktív felnőtteket várunk, akik képet szeretnének kapni egészségi állapotukról. A szolgáltatásunk szűrő jellegű, célja az egészségtudatosság növelése, az évenkénti egészségfelmérés biztosítása. Előzetes bejelentkezés szükséges az állapotfelmérésre, mely megtehető telefonon: 96/507-900/8575, vagy e-mail-ben: [email protected]

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában