Kisajtó vadászat

2022.07.31. 09:39

A manóajtó nyomában - Újabb sikeres ajtóvadászok képeit mutatjuk - fotók

Felfedezésre hívtuk olvasóinkat, sorra érkeznek a megfejtések!

kisalfold.hu

Vári Tamás Őrségi művész egy éve helyez ki pirinyó ajtókat dunántúli helyszíneken, és a mosolyogtató street art darabok egyike kedden délelőtt megtalálta a falát megyeszékhelyünkön is. Felfedezésre hívtuk olvasóinkat, sorra érkeznek a megfejtések!

Beköltöztek a XXIII. század lakói - írta Venesz Zoltán.
Rátaláltunk a pici ajtóra. Fahéj a kicsi kutya és Vadas a nagy kutya is felfedezte a csodás lakot - írta Olvasónk.

"Ahol csend és béke honol, ott a varázslat az úr":

"A kis unokatesómat minden nap el kell vinni ,hogy bekopogjon":

Agócs Milán és Szinay Benedek a kisajtónál:

Füli és Adri is rátalált:

Malacka is beköltözött:

Minnie is megtalálta a győri ajtót:

...s a Hello Kitty csapat is.
Tatabányáról érkeztünk, hogy megnézzük a kis manók bejáratát. Hoztam én is egy kis manót de ő már nem fér be sajnos. Azért tetszett neki, megérte az utazás. Köszönjük! - írta Olvasónk.
Már Hamupipőke is járt ott!
A leharcolt ninja hazatér - írta Olvasónk.
Kedves szerkesztőség és Művész úr! Mi is megtaláltuk a kis ajtót! Nagyon aranyos és kedves ötlet!❤️ Mivel korán jártunk ott,nem kopogtunk be,nem szerettük volna a manócskát felébreszteni,pedig Scottytól kapott volna egy hatalmas puszit!🤗 Köszönjük az élményt! Scotty és gazdája
Hena vagyok és a kedvesemmel, Barnival mi is felkerekedtünk, hogy megtaláljuk a manóajtót. Az első tippünk be is jött, sokat segített a versike! Szeretettel küldjük a kompozícióinkat! - írta a fiatal pár.
Fotó: Illyés Kata
Tisztelt Művész Úr! Megtaláltuk! Nagy volt a boldogság! - írta Olvasónk.
Nagyon aranyos és jó ötlet a kisajtó. A versike nagy segítséget jelentett a megtalálásában, így Macika büszkén pózolhatott előtte - mondta Tuboly Rita.
Unokám, a 10 éves Tolnai Sz.Olivér is megtalálta, és le is fotózta az ajtót saját készítésű kis bábjával - írta Beledi Márta.

A héten Sziget-kékes táborral gondoltunk egy nagyot és nyomozásba kezdtünk, hogy megtaláljuk a pirinyó ajtót Győrben, két programunk között. A gyerekek és a felnőttek egyaránt izgalommal indultunk a keresésre. Nagy tanakodás előzte meg detektíves programunk, mert mi először megbeszéltük, kitaláltuk a történetet, kerestünk megfelelő főszereplőt a fantázia világunkhoz és gondosan cipeltük egész nap Mickeyt a 38 fokos hőségben. A vers "beszédes" volt, így Győri születésű és lakosú háttérrel gyorsan rátaláltunk a pici ajtóra :) a csipet-csapatunk nagy örömére! Mi úgy gondoltuk Minnie Mouse lakik az ajtó mögött és Mickey Mouse látogatóban érkezik hozzá a táborozó gyerekeink pedig útba igazítják főhősünket

- írták a fotók mellé a tábor vezetői.

Az ajtót újabb felfedezők kutatták fel, Kiss Dominik és Schmidt Valéria egy manót állítottak a kisajtó mellé:

Megtaláltuk a cuki kis ajtót Győrben, jó program volt, a vers sokat segített! Jó ötletnek tartjuk az efféle kutatásokat, szeretünk apróságot megfigyelni a környezetünkben

- írta olvasónk, Domsiné Horváth Erika:

Sajnos a manó nem volt otthon, de majd többször fogok próbálkozni

- írta a fotó mellé Zobák Gábor:

Ráck Lilla felvételei:

Az első megtalálónk szerdán küldte el a fotóját:

Az óriássünim megtalálta az ajtót. Gratulálok az alkotónak! Szuper ötlet, kellemes perceket szerzett. A vers tökéletes, egyből a XXX felé indultam!

- írta Kalocsai Éva. 

A helyszín nevét azért nem mutatjuk, hogy ne vegyük el a megtalálás örömét.

Egy kis szerencsehozó úriember is megtalálta az ajtót:

Fotó: Olvasónk, Ballai Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában