Balaton

2022.07.21. 13:48

A 40. Balaton-átúszásra 50 százalékos kedvezményes vasúti jeggyel lehet utazni

Július 23-án 40. alkalommal rendezik meg a Balaton-átúszást, az eseményhez kapcsolódóan 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezménnyel lehet utazni Révfülöp és Balatonboglár állomásra, illetve onnan vissza. A kedvezmény az Ötpróba sorozat része már 2018 óta, a felhasználás feltételei szerint a helyszínen bélyegeztetni kell a jegyeket.

kisalfold.hu

A vasúttársaság a várhatóan nagyobb utasforgalom miatt két járatához két plusz kocsit csatol: az északi parton közlekedő, Déli pályaudvarról 7:05-kor induló Kék Hullám InterCity 9:43-ra érkezik Révfülöpre; a déli parton közlekedő, a Déli pályaudvarról Nagykanizsára 7:35-kor induló Tópart InterCity járat pedig 9:30-kor áll meg Balatonbogláron. A nyári forgalom miatt a balatoni vonatokat egyébként is megnövelt kapacitással közlekedtetik.

A MÁV-START felhívja a figyelmet, hogy a jegyeket érdemes elővételben megvásárolni, További részletek a MÁV közleményében >>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában