Felhívás

2022.06.10. 08:42

Szép halak, jó sztorik

Hazánkban a horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység. Jelentős mértékben növekszik a regisztrált horgászok létszáma, mára közel 800 ezer regisztrált horgász van Magyarországon.

kisalfold.hu

Illusztráció/pixabay.com

A horgászat azonban nem csak pecázás. Kikapcsolódás és szenvedély. Havonta megjelenő horgászoldalunkon Önöknek, kedves olvasóinknak is lehetőséget biztosítunk, hogy megmutassák legszebb fogásaikat, és megosszák horgásztársaikkal a legjobb, legkülönlegesebb élményüket. Havonta megjelenő horgászoldalunkon, júniustól mindig bemutatunk egy-egy kapitális fogást, és válogatunk olvasóink legérdekesebb, legmeghökkentőbb pecás élményeiből is. Meséljék el Önök is, miért fontos számukra a horgászat, mutassák meg legszebb fogásaikat, meséljék el élményeiket, és legyen büszkék arra hogy: horgászok! A fényképeiket, történeteiket a [email protected] email címre várjuk. A levél tárgyában tüntessék fel, hogy „horgászoldal

Címkék#horgászat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában