Eredmények

2022.06.10. 09:00

Gyermeknapi horgászverseny

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége május 29-én tartotta meg a szokásos Gyermeknapi Horgászversenyét.

kisalfold.hu

A megmérettetésnek, mint korábban is a Nádorvárosi SHE adott otthont. Már reggel fél 7-től gyülekeztek a fiatalok, akik két korcsoportban 11 év alattiak kategóriájában és a 11-15 közötti kategóriában mérették meg magukat. Összesen huszonöt gyermek várta izgatottan a sorsolást, akik között a legkisebb négy és fél éves volt. Esőre állt az idő, a hirtelen lehűlés visszafogta a halak étvágyát. Nehezen indult a halfogás, de végül volt, akinél több ponty is szákba került és végül nyolc kilogramm feletti súlyt mutatott a mérleg. Voltak, akiknek csak kisebb halak érkeztek az etetésre, de végül mindenki türelmesen végighorgászta a három órát, és boldogan vette át a verseny végén az ajándékát. Ugyanis egyetlen kisgyermek sem távozott üres kézzel.

A gyermeknapi verseny helyezettjei:

11 év alattiak: 1. Kaszás Zalán, 2. Miletics Luca, 3. Hatos Dávid  

11-15 év közötti: 1. Takács Ádám, 2. Henczi Kalas Zalán, 3. Hiba Melissza Laura

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában