Tavasz

2022.05.17. 09:32

Városi palántavásár a Kerékpároscentrumnál Kapuváron

A tervek szerint a palántavásárt is évente megismétlik, mint a tavaszi virágosztást.

kisalfold.hu

Kapuváron évtizedes hagyományra tekint vissza a tavaszi virágvásár, muskátlik és egynyáriakkal telnek meg ilyenkor a virágágyak és balkonládák a Kapukom kft és a Kapuvári Virágkertészet együttműködése nyomán.  Az idei évben paprika- és paradicsompalánta vásárt is szerveznek ígéretüknek megfelelően csütörtökön, a Kerékpároscentrumnál, délelőtt nyolc órai kezdettel.

A kertészet önköltségi áron bocsájtja az életerős palántákat a kapuváriak rendelkezésére, hogy aztán a kiskertekben, ágyásokban fejlődjenek tovább, a Kapukom munkatársai pedig magát a „palántaosztást” szervezik meg. A helyszín hagyományosan a Kerékpároscentrum.

Németh D. László, a Kapukom ügyvezetője szerint hagyományteremtő szándékkal indítják útjára a Fagyosszentek utáni palántavásárt és amennyiben a kapuváriak részéről kedvező fogadtatásra talál, ezután ezt is évente megismétlik, mint a tavaszi virágosztást.

Címkék#Kapuvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában