Jubilál a kutyaiskola

2022.05.27. 18:37

Pünkösdi kutyakirályt is választanak Mosonmagyaróváron

A Lajta Dogcentrum Kutyaiskola és Sportegyesület fennállása tizedik évét családi kutyás sport- és gyermeknappal ünnepli meg szombaton a mosonmagyaróvári kutyaiskolában.

kisalfold.hu

A Lengyári útról megközelíthető mosonmagyaróvári kutyaiskolába várják szombaton az érdeklődőket.

Tíz évvel ezelőtt tartották meg a Lajta Dogcentrum Kutyaiskolában az első nyílt napot. Ennek keretében szépségversenyen megválasztották a legszebb kutyát, és átadták a pünkösdi kutyakirályt megillető címet és serleget. 

Ezt a programot elevenítik fel szombaton reggel 8 órától a Lengyári útról megközelíthető mosonmagyaróvári kutyaiskolában. Tekintettel a jubileumra, nagyszabású ingyenes családi sport- és gyereknapi programmal készülnek a szervezők. A rendezvény főszervezője a Lajta Dogcentrum Kutyaiskola és Sportegyesület. Vezetése, tagsága mindig is fontosnak tartotta a felelős kutyatartást. Azt vallják, hogy már gyerekkorban el kell kezdeni erre a felkészítést. Ezt tartva szem előtt a szombati rendezvényen egész napos gyermekprogrammal fogadják a legkisebbeket. Rajz- és fotópályázatot hirdettek Én és a kutyám címmel. Lesz a délelőtt folyamán csillámtetoválás, bütykölde, menetleveles játék, kutyasimogató, mesesarok. Izgalmasnak ígérkezik a gyerekeknek meghirdetett kutyás ügyességi verseny, ahol a kis gazdik saját kutyájukat vezetve serleget nyerhetnek. 

A Lajta Dogcentrum és a kapuvári kutyaiskola kutyabemutatóval készül. Lesz Dog Dancing trükk oktatás, agility- pálya és délután a szépségverseny. Szakmai, speciális ingyenes tanácsadást tart a meghívott kutyakozmetikus, állatorvos, fizioterapeuta. Ebédről is gondoskodnak: civil szervezeteket hívtak meg jótékonysági főzőversenyre. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában