Kezdődik a közönségszavazás

2022.05.05. 00:01

Döntő fordulóhoz érkezett a szépségverseny: kiderül, ki lesz az ország kedvenc Tündérszépe

A március elseje óta tartó Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünk új szakaszába lépett. Az olvasókon van a sor, hogy megszavazzák az ország közönségdíjasát.

kisalfold.hu

Csütörtökön megkezdődik a Tündérszépek 2022-es évadának utolsó, döntő fordulója, amelyben az országszerte csaknem 800 versenyzővel induló szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt. Ennek során ugyan minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be a Kisalföld napilapban és a kisalfold.hu címlapján, de már az első naptól, tehát május 5-től május 26. éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik olvasóink.

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2022 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki szeptember 8-án. Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket természetesen ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek.

Győr-Moson-Sopron megyét Kis Laura Dóra képviseli, aki a döntő kapcsán lapunknak elmondta, hogy először nagyon meglepődött és nagyon boldog, hogy bejutott az országos döntőbe. Szinte még mindig nem tudja elhinni. 

"Számomra ez egy hatalmas dolog, hogy a rengeteg szép lány közül engem választottak. Már azt óriási megtiszteltetésnek éreztem, hogy a megyéből bekerültem az öt kiválasztott közé. Egy álom vált valóra azzal, hogy részt vehetek az országos döntőben" - mondta. 

Laura azt is elmesélte, hogy nagyon várja már a felkészítő tábort, ahol találkozhat a mentorokkal. Biztos abban hogy sokat fog tőlük tanulni és abban is, hogy új barátokra is talál majd. 

"Biztos vagyok benne, hogy egy életre szóló élmény lesz" - fogalmazott.

A szerdai napon kiderült az is, hogy huszonekettedik versenyzőként a bujáki Pozsgai Florentina csatlakozhat a közönségszavazatok alapján a legszebbek mezőnyéhez. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában