Ingatlanbazár

2022.05.29. 06:31

Csodás birtok, tágas házak, télikert és egy erdélyi faház Győrújbaráton - mutatjuk a 130 millióért eladó birtokot - galéria

Annyi izgalmas elemet és szépséget rejt a most következő, Győrújbaráton kínált birtok, hogy mi csak kapkodjuk a fejünket! Nézzen szét a 6600 nm-es területen álló épületek fotói között és akár jelentkezzen be a 130 millióért kínált ingatlanra!

kisalfold.hu

“Páratlan lehetőség! Győrújbaráton varázslatos környezetben eladásra kerül ez a gyönyörű birtokon álló családi ház. A telek mérete 6600 m2, amelynek az eleje és a vége között 30 méter a szintkülönbség. Lentről felfelé haladva, először egy 36 m2-es 2 állásos garázst találunk, feljebb egy 70 m2-es szépen felújított vegyes falazatú ház várja akár egy több generációs család idősebb tagjait, vagy akár vendégházként is funkcionál.

Feljebb haladva, csodálatos fák, bokrok, virágok között jutunk fel az 1995-ben épült, és folyamatosan karban tartott 137m2-es 2 szoba+nappalis, 2 fürdőszobás, teraszos házba, amihez egy 12 m2-es télikert is tartozik. Az 58 m-es nappali-konyha-étkező mid a méretéből, mind a hangulatából adódóan a lakók garantált kedvence lesz.

Innen nyílik egy intim terasz, amit teljesen körbe zár a 70%- emelkedésű támfal, tele virágokkal, bokrokkal. A beltéri szauna és a 6x3,8 m-es kültéri medence teszi fel a pontot erre az elegáns otthonra, ami egy kis alakítással akár 4 szobás is lehet.A telek magasabb, több mint 4000m2-es része is közművesítve van, a panoráma lenyűgöző. Itt a fák ölelésében egy erdélyi faház áll. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában