Kandalló is van

2022.04.24. 05:23

Tényőn szolgáltatóház 285 millióért eladó - lessen be velünk az ingatlanba - fotók

A 220 négyzetméteres épület nagy részét úgy fest, már kiürítették. De néhány, a szórakozást és kikapcsolódást biztosító elemet a tágas terekben hagytak a hirdetők.

kisalfold.hu

Fotók: Ingatlanbazár

“Győrtől 20 km-re Tényőn, a falu központjában, 6800 nm-es telken található ez a több lehetőséget magában rejtő vidéki szolgáltatóház. A terület kiválóan alkalmas lehet lovas programok szervezésére szállás lehetőséggel egybekötve, vagy egyéb más jellegű tevékenységre is.

A ház mérete: 183 m2. Elosztását tekintve: 2 db apartman lett kialakítva benne. Az egyik apartmanban konyha étkezővel+ 2 szoba, gardrób, fürdő található, valamint ehhez kapcsolódik egy wellness részleg 2 db finn szaunával, pihenővel, zuhanyzóval kialakítva. A másik részben konyha, klubhelyiség, kávézó, 1 db szoba, fürdő. A telken található egy másik épület is amelyben szintén egy apartman lett kialakítva, melyet 2020-ban teljes körűen felújítottak. Elosztása: amerikai konyhás nappali+2 hálószoba, fürdő. [...]

A klubhelyiségben kandallóval is lehet téli estéken fűteni. A ház mögött egy hatalmas lóistálló, egy külön épületben széna, szalma tároló helyezkedik el. Valamint 21 db lovas box, melyből 3 db fedett. [...]” További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában