PR cikk

2022.04.08. 12:09

Maradj tovább! Új nyitvatartás a tavaszi élményekhez Bükfürdőn

kisalfold.hu

Lassan, de biztosan megérkezett a tavasz: a megújulás, a feltöltődés ideje. És Bükfürdő újrafelfedezésére is alkalom az évszak, hiszen a Bükfürdő Thermal & Spa a testkezelésektől a szaunavilágon át a Cápabarlangig kínál tavaszi élménycsomagot az egész családnak, méghozzá az eddiginél hosszabb nyitvatartással!

 

Április 15-étől a fürdő minden nap 9 és 20 óra között tart nyitva, a szaunavilág péntekenként és szombatonként még tovább: 9 és 21 óra között várja a vendégeket. A testkezelések, masszázsok a Medical Wellness-ben minden nap 9 és 18 óra között érhetőek el. Az utóbbi két évben felértékelődött az egészségmegőrzés: Bükfürdőn pedig válogathatunk az egészségünket őrző lehetőségek közül, méghozzá úgy, hogy közben szórakozhat és pihenhet az egész család!

 

A tavaszi megújulást, felfrissülést segítik az exkluzív testkezelések a kávéolajos masszázstól a sörös méregtelenítésig, valamint az egész Dunántúlon egyedülálló alpesi széna gőzfülke. A gyerekeknek is élmény a fürdőzés, akkor is, ha még hűvös van a szabadban pancsolni: a Cápabarlang mellett beltéri csúszdák is várják a családokat.

 

A fürdőzés mellé pedig péksütemények, kávék, fagylalt, menüebéd is várja a Bükfürdő Thermal & Spa vendégeit, hogy teljes legyen az élmény tavasszal is Bükfürdőn!

 



 

 

 

Címkék#PR-cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában