2 győri a dobogón

2022.04.16. 09:46

Győri sikerrel zárult az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny pénzügyi-számviteli ügyintézőknek rendezett döntője

A Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban rendezett döntőn, a diákok két kategóriában versenyeztek, a díj pedig nem kevesebb volt, mint a szakmai vizsga alóli részleges vagy teljes mentesség.

kisalfold.hu

Az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny helyezettjei.

Forrás: Huszár Gábor / Kisalföld

Az első kategóriába azok kerültek, akik még a régi OKJ-s rendszerű képzésbe felvételiztek. Az első helyet Zsirai Hanna, a szombathelyi közgazdasági technikum tanulója szerezte meg, őt követte a dobogó második fokán Pusztai Abigél, a paksi Energetikai Technikum diákja. A harmadik helyet Ádok Eliza Erikának ítélte a zsűri, aki a Makói Návay Lajos Technikum tanulója. A negyedik helyen Kádas Anna (miskolci technikum) végzett. 

Az új szakmajegyzék szerinti képzésben tanulók közül Novák Rebeka, a Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum tanulója vehette át az első helyezettnek járó díjat. Második lett Késmárki Boglárka (Szeged). Harmadikként pedig Takács Gerda, a Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum tanulója állhatott fel a dobogóra. Emellett több különdíjat és értékes szponzori nyereményeket is kiosztottak. 

A legeredményesebb intézménynek járó vándorkupát a házigazda Baross-iskola érdemelte ki. 
– A kollégák és a diákok csapatmunkájának eredménye ez a helyezés – mondta el meghatottan Bertháné Hári Gabriella, az intézmény igazgatója. – A döntőbe jutás nem volt meglepetés, hiszen minden évben vannak diákjaink az utolsó fordulóban, de az, hogy ilyen jól sikerült a verseny, külön öröm számunkra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában