Jelentkezzen

2022.03.17. 11:34

Tavaszi egészségnap a Győri Járási Egészségfejlesztési Irodával

Az Egészségfejlesztési Iroda egészségnapján életmód tanácsadást és anyajegyszűrést tartanak egészségi, tápláltsági állapotfelméréssel együtt a győri Szent Imre úti Rendelőintézetben március 26-án délelőtt 9-től délután 1 óráig.

kisalfold.hu

Automatikusan generált description

Az EFI munkatársai segítenek az optimális testsúly elérését szolgáló reális célok kitűzésében: a tavaszi egészségnap programjában vérnyomás-mérés, testtömeg index meghatározás, testösszetétel-mérés, valamint ezekhez kapcsolódó életmód tanácsadás is szerepel. Ahogy melegszik az idő és a ruhatárunk könnyebb darabjai kerülnek elő a szekrényből, egyre inkább szembesülnünk kell a téli hónapok alatt ránk rakódott többlet kilókkal, de az alultápláltság, a nem tervezett súlyvesztés is egészségügyi kockázat.

 

Közeleg a napozási szezon, megnő a napvédelem jelentősége, különösen a bőrön lévő anyajegyekre kell figyelni. A növekvő, éles határvonallal nem rendelkező, nem kerek vagy ovális, nem egységes színű anyajegyek rendszeres ellenőrzést igényelnek, mivel a bőr rosszindulatú elváltozását, melanomát okozhatnak. A melanoma a bőr pigmenttermelő sejteiből kiinduló rosszindulatú daganatos betegség, melyet az anyajegyszűréssel még időben felismerhet a bőrgyógyász. Várjuk azoknak a győri járási lakosoknak a jelentkezését, akik anyajegyüket szakorvossal szeretnék megvizsgáltatni. 
 

A tavasz egészségnap teljes programjára online regisztráció március 22-éig győri járási lakosoknak és védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek, jelentkezés itt >>
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában