Kreatív alkotásokkal nyertek

2022.02.09. 08:19

Eredményhirdetés - A zöldebb jövőért hirdetett versenyt a soproni önkormányzat

Sok értékes alkotás érkezett az önkormányzat által kihirdetett „A Föld legboldogabb napja – Mit tehetünk a zöldebb jövőért?” témájú projektversenyre az óvodásoktól és iskolásoktól.

Papp Fanni

Számos ötletes alkotás született a felhívásra. A felvételen a pályázat díjazottjai.

Forrás: Máthé Daniella / Kisalföld

A pályázat díjátadóját kedden tartották meg a Pro Kultúra épületében, ahol Farkas Ciprián polgármester köszöntötte a díjazottakat. 

A zsűrinek, akik a megvalósítás ötletessége, egyedisége, kreativitása alapján választották ki a nyertes pályamunkákat, nem volt egyszerű feladatuk. 

 

 

Az óvodás-rajzpályázat kategóriában első helyezést ért el Dávid Anna, második helyen szerepelt Rákóczi Zsófia, a harmadik Kovács Boldizsár lett. Az óvodás kategória közönségdíját Salfer Bálint érdemelte ki. 

 

Az 1–2. osztályos kategória nyertese Fleck Ádám lett, aki a közönségdíjat is hazavihette. 

A 3–4. osztály kategória nyertese Sztojka Márkó, Balogh Milán a második helyezett és közönségdíjas pályamunkát készített, a harmadik helyezett pedig Horváth István Leonárdó. 

Az 5–6. osztályosok között Csiszár Csillag nyert, a második Baumgartner Noémi, a harmadik helyen Kocsis Jázmin szerepelt. A kategória közönségdíjasa pedig Zsadony Zsombor Márk. 

 

A középiskolai rajzpályázat kategóriának első helyezettje Vecsei Bianka Marianna lett, a második helyen Fábián Blanka végzett, a kategória harmadik helyezettje pedig Vajda Dominik Attila, a közönségdíjas Szabó Benjámin. 

A fogalmazásverseny kategória nyertese és közönségdíjasa Németh Amira lett. 

A pályaművek megtekintésére egy héten át van lehetőség a Liszt Ferenc Kulturális Központ aulájában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában