PR-cikk

2022.01.31. 17:45

Hogyan legyél a legjobb kerti (házi) gazda?

A vendégvárás izgalommal teli feladat, olykor kihívás. Főleg ha a legtöbbet szeretnéd kihozni magadból és a környezetedből. Ha a terület, azaz a saját udvar adott, akkor a félsiker már borítékolható. De ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön, érdemes kicsit rá- és felkészülni a barátok, rokonok, ismerősök érkezésére. Mindegy milyen az udvari látkép?

Photographee.eu / Shutterstock.com

Nem. Semmilyen szinten sem. Egyrészt a növényzet ápoltsága olyasvalami, ami azonnal szemet szúr. A kókadozó virágok, a letaposott, kiégett fű, hogy csak pár példát említsünk, nem tartoznak a vidámságot adó körülmények közé. Másrészt a berendezések milyensége is roppantul lényeges. A kerti bútorok például akkor ideálisak, ha egymáshoz színben, formavilágban, stílusosságban maradéktalanul passzolnak. A túlzottan eltérő, nagyon különböző jellemvonásokat összeházasító alternatívák látványa inkább kellemetlen, mint érdekes, vagy vonzó.

 

A kényelem megteremtése kulcsfontosságú, vendégektől függetlenül. Ha kiülve a kerti székre, vagy rátámaszkodva a hozzá tartozó asztalra, azt érzed, hogy minden rendben, akkor valószínűleg ténylegesen így van. De ha feszengés, szorongás övezi a kinti helykeresést, akkor még némi rendezkedés, illetve újratervezés nem árt.

 

Miért jó ötlet készletekben gondolkodni?

 

A kerti bútor szetteknek van egy óriási előnye. Jó, több is, de egy kiemelkedik mind közül. Összeillenek. Nem kicsit, nem épphogy, hanem maradéktalanul! Passzolnak egymáshoz árnyalataikban, formavilágukban, megjelenésükben, kisugárzásukban.

 

Gyakorlatias nyelven megfogalmazva: egyetlen beszerzéssel olyan komplett készletre tehetsz szert, ami minden jellemvonásával tökéletesen megfelel az egyedi igényeidnek, elvárásaidnak. Miközben a harmónia tapinthatóvá válhat. Ez az az összhang, amit a vendégsereg valószínűleg azonnal felfedez majd. Egyszerűen azért, mert a szemeket kényeztető látvány, és a testet ellazító kényelem kettőse együttesen a komfortosság felső fokát hozzák létre, aminek felbecsülhetetlen az értéke.

Címkék#PR-cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában