A nagycenki óvoda elé gördült be a rendőrautó

2022.01.20. 15:55

A soproni rendőrök tették örök emlékké a kis Barnabás 5. születésnapját

A soproni járőröknek csak egy rövid kitérő volt az aznapi szolgálatukból, de Barnabás egy életre szóló élményt kapott 5. szülinapján.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy anyuke e-mailben kereste meg a Soproni Rendőrkapitányságot, amelyben azt kérte, ha lehet, segítsenek egy felejthetetlen élménnyel gazdagítani gyermeke születésnapját. Leírta, hogy fia, Barnabás rajong a rendőrségért, játékai többsége is a szervezethez kötődik, gyűjti a rendőrautókat, kedvence a közülük az, amelyik még szirénázni is tud. 

 

Az anyuka azt kérte, ha lehet, lepjék meg a járőrök az ötéves kisfiút a neves napon azzal, hogy egy rendőrautóval megvárják őt az óvoda előtt. A felkérést nem lehetett elutasítani. 

Kapcsos László rendőr főtörzsőrmester szolgálati útja során egy rövid kitérőt tett, és autójával a nagycenki óvoda bejárata elé parkolva várta a szülinapost 2022. január 19-én délután.

Forrás: police.hu

 

Barna, aki először egy kicsit megilletődött az őt váró egyenruhás láttán, a kezdeti ijedtségén gyorsan túltette magát és kisöccsével egyből birtokba is vették a rendőrautót, amivel aztán tehettek is egy kört. 

Útközben kiderült, a fiúcska fiatal kora ellenére pontosan tudja a legfontosabb közlekedési szabályokat, így ellenőrizte azt is, hogy indulás előtt mindenki bekötötte-e magát. 

Barnabás búcsúzóul rendőrautós pólójában tisztelgéssel köszönt el a főtörzsőrmestertől.

Forrás: police.hu

 

Kedves Barnabás! Nagyon boldog születésnapot kívánunk, és felnőttként várunk csapatunkba! - üzenik a rendőrök a szülinaposnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában