Szerencsés ünnepnap

2021.12.26. 17:11

Hatos lottó - Több mint 3 milliárddal lett gazdagabb valaki karácsonykor

Egy darab telitalálatos szelvény volt.

MTI

Illusztráció: MW-archív

Fotó: Hagymási Bence

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 51. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

 

Nyerőszámok:

1 (egy)

3 (három)

7 (hét)

12 (tizenkettő)

16 (tizenhat)

27 (huszonhét)

 

Nyeremények:

6 találatos szelvény 1 darab volt, nyereménye 3 165 377 480 forint.

5 találatos szelvény 133 darab, nyereményük egyenként 167 310 forint;

4 találatos szelvény 4859 darab, nyereményük egyenként 4580 forint;

3 találatos szelvény 65 459 darab, nyereményük egyenként 1550 forint.

 

Elvitték a Hatoslottó rekordfőnyereményét

 

Több mint fél éves halmozódást követően vasárnap egy szerencsés megnyerte a Hatoslottó 33 éves történetének legmagasabb főnyereményét, 3,165 milliárd forintot. A nyertesnek 90 napja van jelentkezni az álomösszegért.

 

Történelmet írt a Hatoslottó nyertese, aki a vasárnap kihúzott számokkal a játék eddigi történetének legnagyobb jackpotját tudhatja magáénak, egyúttal pedig milliárdosként zárja az évet. A szerencsés a 1, 3, 7, 12 és a 17, valamint a 27 nyerőszámok kombinációjával abszolút rekordot állított be.

 

A nyertesnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért, mégpedig az úgynevezett nagynyertes-vonalon, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán.

 

Ezt követően a legszigorúbb egészségügyi protokollok betartása mellett személyesen is azonosítják a nyertest, majd ennek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét és hitelességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

A Hatoslottó rekordösszegének halmozódása alatt számos izgalmas információ látott napvilágot. Az eddigi leghosszabb halmozódást is jelenti a mai telitalálatos, ugyanis legutóbb május 23-án, 30 hete született telitalálatos. A rekordösszeg lázba hozta a játékosokat is, ugyanis a feladott szelvények száma, a megjátszott mezők száma pedig közel megduplázódott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában