Tűzvédelem színes ceruzával

2021.12.02. 09:14

Díjeső a győri tűzoltószertárban – Fotók

Gyerekrajzok tarkították a győri tűzoltószertárat szerda délelőtt a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által kiírt pályázat eredményhirdetésén, amelyre több mint 300 alkotás érkezett.

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

Forrás: Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

A díjakat az országos és a megyei tűzmegelőzési bizottság nevében Sári Ákos tűzoltó ezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese adta át a kategóriák helyezettjeinek a tegnapi eredményhirdetésen. A területi versenyen nyertes alkotások az országos fordulón is részt vesznek, így lehet még szurkolni a díjazott alkotókért.

 

Az óvodás korcsoportból Holbok Madlen Anna, az alsósoknál Hirni Enikő, felsős korosztályban Takács Laura, a középiskolások közül pedig Kummer Virág műve kapta meg az első helyezést.

Egyéb kézműves alkotás kategóriában óvodás korcsoportban a Nagyszentjánosi Óvoda, az alsósoknál Borbély Hanna alkotását értékelte a legjobbnak a zsűri.

Az irodalmi kategória első helyezését az alsósok közül Arnau Fruzsina, felsőben pedig Holbok Vivien Sára érdemelte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában