Hívogató terasz

2021.11.28. 06:06

Zseniálisan otthonos ingatlan, avagy igényes lakás infraszaunás tetőterasszal Győrben eladó! – fotók

Győr kellemes területén zseniálisan otthonos ingatlant kínálnak megvételre. A lakás belső meleg barna színei mellett a terasz is igazán hívogató képet fest. Ráadásul télvíz idején is aktívan használható, lévén itt kapott helyet a családi szauna.

kisalfold.hu

Igényes elegancia

“Győr- Sziget városrész egyik legfrekventáltabb részén, Belvárostól és Révfalutól is pár perc gyalogos távolságra, új építésű környezetben, bruttó 52,05 nm/ nettó 42,85 nm lakóterületű, igényes eleganciával megtervezett és berendezett lakás 37,89 nm-es tetőterasszal várja leendő Tulajdonosát!

Minden belső kialakítás, burkolat és bútor modern enteriőrről árulkodik, az ingatlan teljes bútorzatával kerül majd az új Tulajdonos birtokába, így akár azonnal költözhető, vagy kiadható, elég csak a bőröndjét hoznia. A lakás újszerű társasház 2. emeletén található, ami magas műszaki minőséggel és tartalommal rendelkezik. [...]

Infraszauna panorámás kilátással

A lakáshoz tartozik még egy a teraszon elhelyezett infraszauna is, mely kiváló kikapcsolódást biztosít panorámás kilátással. Az ingatlan elrendezése: amerikai konyha, hálószoba, fürdőszoba, előtér, közlekedő, terasz. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően, pár perc gyalogos távolságra: iskola, óvoda, egyetem, boltok, üzletek, buszmegálló. A lakáshoz tartozik még egy elektromos kapuval ellátott, zárt udvaron belül található felszíni gépkocsibeálló,ami a lakás árán felül megvásárolható. [...]”

További részletek és fotók az Ingatlanbazar.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában