Családbarát

2021.08.20. 18:19

Remek a hangulat a Pinnyédi HídPikniken – Fotók

Ma 10.00 órától tart Győrben a Pinnyédi HídPiknik. A nap folyamán légtornász bemutató, előadások és jó zenék várják az érdeklődőket.

kisalfold.hu

Forrás: Kisalföld

Fotó: Huszár Gábor

A rendezvényt Szeles Szabolcs, a terület önkormányzati képviselője és dr. Horváth Sándor Domonkos, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér igazgatója nyitotta meg. Ezt követően sorra léptek színpadra a fellépők: a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar Rézfúvós Együttese, a Csornai Pántlika Néptáncegyüttes, Baranyai István hegedűművész és cigányzenekara, az Aranykapu Zenekar, a Belvárosi Betyárok. Este a Kormorán zenekar ad koncertet.

Részt vehetett a közönség dr. Lukácsi Zoltán Kanonok plébános kenyéráldásán, és meghallgathatta dr. Lanczendorfer Zsuzsanna néprajzkutató, Szent Koronától a Csodaszarvasig – Nemzeti és helyi értékeink, jelképeink című előadását. A helyszínen egész napos interaktív hídtörténeti kiállítást is rendeztek. A bátrabbak kipróbálhatták a SUP-ozást, a gyerekek pedig a Mokka kézműves foglalkozásán alkothatnak a rendezvény ideje alatt.

A megnyitóról és a délelőtti programokról olvasónk, Bögi Tamás küldött felvételeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában