Mozgalmas, eredményes, színvonalas

2021.07.13. 17:18

Németjuhász-fajtakiállítás Kapuváron – Az ország minden pontjáról érkeztek

Mozgalmas, eredményes, színvonalas – e szavakkal jellemezhető a hétvégi, Kapuváron rendezett németjuhász-fajtakiállítás, melyre az ország minden pontjáról érkeztek versenyzők.

kisalfold.hu

Színvonalas németjuhász-fajtakiállítást rendeztek a hétvégén a kapuvári kutyaiskolában. Fotó: Csóka István

Fotó: Csóka István

A Pannon Német Juhászkutya Klub és az Ebtenyésztők Kapuvári Egyesületének közös rendezvénye volt a hétvégén rendezett németjuhász-fajtakiállítás – mondta a kapuvári eseményről dr. Sipőcz Péter, az egyesület elnöke. A verseny különlegességét a Németországból érkezett bíró adta.

– Szépszámú résztvevő mellett zajlott a program a kapuvári kutyaiskolában, hetven feletti volt az indulók száma. Az ország minden pontjáról érkeztek versenyzők a kétnapos rendezvényre – tette hozzá.

Színvonalas németjuhász-fajtakiállítást rendeztek a hétvégén a kapuvári kutyaiskolában.
Fotó: Csóka István

A küllembírálat mellett volt tenyészszemle, és a látványos őrző-védő munkát is bemutathatták az indulók.

– Különféle korosztályok szerepeltek három hónapos kortól egészen az idős kutyákig, de külön osztályok voltak a normál és a hosszú szőrű ebek számára, valamint volt nemek szerinti bontás is – nyilatkozta lapunknak az elnök a mozgalmas és a visszajelzések alapján eredményes hétvégéről.

– A bíró is elégedett volt a látott munkákkal – jegyezte meg végül dr. Sipőcz Péter, aki egyúttal megköszönte mind- azoknak a munkáját, akik részt vettek a szervezésben, valamint az önkormányzatnak és támogatóiknak, akik segítették a rendezvényt, melyre a Széchenyi Programban is jelentős összegű támogatást nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában