Eladó

2021.07.18. 10:14

Íme Magyarország egyetlen, hivatalosan francia barokk stílusban épült kastélya!

A helyszín Jánossomorja, az apropó pedig a tény, hogy az ingatlan jelenleg épp eladósorban van. Sok-sok fotó a különleges, megyei lehetőségről!

Forrás: Ingatlanbazár

Lássuk, mit is takar a ritkaságszámba menő címke, és persze mennyi az annyi!

“Jánossomorja településen, közvetlenül az osztrák-magyar határ mellett. Eladó a megye és talán Magyarország egyetlen hivatalosan is a XVIII. századbeli francia barokk, romantikus stílusban épült, modern családi kastélya. A 2008-ban végtelen igényességgel épült, 400 négyzetméteres luxus kivitelű Kiss kastély eladóvá vált. A tulajdonosok különleges érzékkel összeválogatott bútorokkal együtt adják át az ingatlant. A kastély, amit a tulajdonos több száz évre építettet, tizenegy szobás, sok célra alkalmas, fölfelé könnyen bővíthető.

Az épület minden pontján a luxus anyaghasználat a jellemző. Szerkezetileg is megkérdőjelezhetetlenül stabil épület falai 50 cm vastagok. Úgy lett megtervezve és kivitelezve, hogy a tető daruval egyben könnyen leemelhető legyen, így lehessen szintekkel bővíteni a teljes alapterületet. Belső kialakítása rendkívül praktikus és átgondolt, amit igényes, klasszikus stílusú olasz-spanyol bútorokkal rendeztek be. A kastélyhoz tartozik egy 1500 négyzetméteres telek, amelynek a fele jelenleg le van választva az épülettől és igényesen parkosított. Az épületegyüttes része a 3 beállásos garázs, valamint 8 gépkocsi parkolásra alkalmas kültéri parkoló. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában