az ember legjobb barátja

2021.07.03. 17:13

Hatalmas játszóteret kaptak négylábú kedvenceink Győrben

A város legnagyobb kutyafuttató területe Adyvárosban a Bán Aladár utca végétől az adyvárosi tóig tart. Ezen belül hoztak létre egy bekerített kutyajátszóteret játékokkal, amelyet a héten adtak át használatra.

Barki Andrea

Van benne cső, gyűrű, libikóka, emelkedő, szlalom, lyukas fal, akadály, amikkel a játékos kedvű négylábúak kiélhetik mozgásigényüket. Az alpolgármester dr. Dézsi Csaba András polgármesterrel a polgármesteri viziten úgy gondolták, célszerű lenne az egész futtatót bekeríteni, így zárható kapuval különítették el a parkot használóktól a kutyás területet.

– Nagyon sok kutya van Adyvárosban. Fontosnak tartom, hogy kulturált körülmények között tudjanak sétálni a gazdáikkal. Új padokat, kutyavécét, szemetest helyeztünk ki, fákkal körbeültettük a területet, így nagyon szép lett a környezet. Örülök annak, hogy ez megvalósulhatott a képviselői körzetemben és azt kérem, hogy békésen férjenek meg a kutyatartók és nem kutyatartók egymással, hiszen korábban voltak konfliktusok.

Azért is lett teljesen körbekerítve, hogy aki békésen szeretne sétálni, pihenni, kikapcsolódni, az elkülönítetten tudjon lenni a kutyásoktól. Mivel elég nagy a terület, így a nagy testű kutyáknak is ideális játszóhely – mondta Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában