Bűvészet

2021.07.13. 10:49

Trükköket, lufihajtogatást tanulnak a bűvészpalánták Győrben – Sok-sok fotó

Már javában tartanak a nyári gyerektáborok, közülük tegnap kezdődött el az egyhetes bűvészpalánta-képző, amit a tavalyi nagy siker után rendeztek meg újra. Az idei turnusok programjáról, a trükkökről Balogh Anna bűvészt kérdeztük.

Hécz attila

Forrás: Kisalföld

Fotó: Huszár Gábor

– A múlt évben nagy sikere volt a napközis bűvésztáborunknak, így idén már két turnust szervezünk – mondta Balogh Anna. – Rám hárul a szervezési munka, a játékok levezetése és az előadó-művészeti képességek csiszolása, míg Susán Péter bűvésztanártól a trükköket sajátíthatják el a gyerekek. Marczali Vilmos a tábor épületét, a játékokat és a technikai hátteret bocsátja rendelkezésünkre.

A táborvezető elmondta, hogy a napi trükktanulás mellett lufihajtogatás, szereplési technikák, kommunikációs gyakorlatok, kézügyességi és egyéb kreatív feladatok kötik le a bűvészpalántákat.

 

– Jellemzően nyolc- és tizenkét éves gyerekek jelentkeztek a táborba, akik érdeklődnek a bűvészkedés iránt – jegyezte meg Balogh Anna. – Vannak közöttük abszolút kezdők, de olyanok is akadnak, akik már tavaly itt voltak. A naponta reggel nyolctól délután négyig tartó tábor pénteken gálával zárul, amikor a növendékek bemutathatják szüleiknek, milyen trükköket sajátítottak el a táborozás során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában