Győr 750

2021.07.13. 09:26

A győri ipar történetével folytatódnak a Széchenyi Open Art Night vetítései Győrben – Fotók

A 7 hónapon át tartó programban elsőként Győr szakrális kincseit ismerhettük meg, amit a tánc tematikája követett. Tegnap este kezdődött az új tematikájú bemutató vetítése

kisalfold.hu

2021.07.12. Open Art Night új tematika, az ipar fejlődése Győrben, Fotó: Csapó Balázs Kisalföld

Forrás: Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

Győr királyi várossá nyilvánításának 750. évfordulója alkalmából a Széchenyi István Egyetem, a Győri Egyházmegye és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy több hónapon át az esti órákban „nyitva tartó” szabadtéri kiállítást ad ajándékba a város polgárainak és az ide látogatóknak.

A Széchenyi Opern Art Night programjában három helyszínen, a Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus épületén, a Bécsi kapu téri Karmelita templom homlokzatán, és a a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatalán, a „vízügyi palotán” elhelyezett kivetítőkön mindennap sötétedéstől két órán át tekinthetők meg a mintegy 15 perces kisfilmek.

 

Minden nap sötétedéstől kezdődően két órán át a város értékeit bemutató vetítés tölti meg élettel az épületek csupasz falait az év végéig

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában