programajánló

2021.06.19. 16:57

Győrben horgonyzott le és beszélgetni, filmnézésre hív a francia pár, akik végighajóznak a Dunán

A világvándorok végighajózva a Dunán, a folyó mentén élő népek kultúrájával és mindennapjaival ismerkednek.

kisalfold.hu

Fotó: tervezo_9

Egy francia művészpár Ramona Poenaru és Gael Chaillat érkeztek Győrbe. A világvándorok végighajózva a Dunán, a folyó mentén élő népek kultúrájával és mindennapjaival ismerkednek. Győri ittlétük keretében ma 21 órától ingyenes programra invitálják a helyieket, ahol lehet velük beszélgetni a Dunáról, a magyar létről vagy épp a világ dolgairól. Az eseményt színesíti, hogy 21:30-tól filmvetítéssel kedveskednek az érdeklődőknek, melyben bemutatják az eddigi útjukat és az embereket akikkel találkoztak. A találkozót a hajójuknál tartják amely a Dózsa György rakparton horgonyoz a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrkapitánysághoz tartozó épület előtti stégnél.

A művészek egy játékra is invitálják az érdeklődőket. A feladat annyi, hogy készíts egy selfit bármely Dunai vizíkilómétert jelző táblánál és tölts fel a www.danubia.org felületre. A cél, hogy minden megtett kilométerhez kapcsolódjon egy helyi mosoly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában