A találkozás szabadsága

2021.06.14. 17:50

Flashmob 750 – Együtt táncoltak a győri középiskolások – fotók, videó

A produkciót két hét alatt tanulta meg mintegy hatvanfős csapat.

munkatársunktól

Fotó: Huszár Gábor

Fotó: HUSZAR GABOR

A győri Városi Diákfórum (VDF) szervezésében ma délután egy flashmob-bal ünnepelte meg a város diáksága a a találkozás szabadságát. A Városháza előtti téren öt győri középiskola mintegy hatvan diákja mutatta be tánctudását a Kool And The Gang: Celebration című örökzöldjére.

– A produkciót két hét alatt tanulta meg a csapat a Bro'n'sis Tánciskola koreográfiája alapján -mondta Boncsarovszky Péter a VDF elnöke.

– A Facebook oldalunkra feltöltött táncot minden résztvevő egyénileg sajátíthatta el. A produkcióból természetesen a diákfórum vezetősége is aktívan kivette részét. A tánccal egyaránt köszöntjük Győr 750 éves jubileumát, a találkozás szabadságát és a szünidő beköszöntét.

 

A produkciót dr. Dézsi Csaba András polgármester is megtekintette, aki gratulált a diákoknak, és jó pihenést kívánt nekik a nyárra. A program zárásaként a városvezető egy közös fotóra is összeállt a flashmob résztvevőivel a Városháza lépcsőjén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában