Programajánló gyerekeknek

2021.05.28. 08:38

Tuti gyereknapi programok a megyében Soprontól Rábaközön át Győrig

Sok-sok nagyszerű program gyereknapra!

kisalfold.hu

Gyereknapon Sopronban irány a múzeum!

A hétvégén a gyerekeket ünnepeljük! Ez alkalomból vasárnap ingyenesen fogadja a gyerekeket Sopronban a Lenck-villa, a Macskakő Gyermekmúzeum és a Központi Bányászati Múzeum. A gyereknapi akció 14 éven aluliakra vonatkozik, akik ingyenesen kereshetik fel május 30-án, vasárnap a Soproni Múzeum három kiállítóhelyét. Nyitvatartás: 10-18 óráig.

Gyereknap Kapuváron a Várárokban

A gyereknap szombaton délután 3 órakor kezdődik.

Gyereknap Fertődön

Május 30-án (vasárnap)nyit KalandBirodalom (Fertőd, Bartók Béla u. 6.) – Egész napos programban a gyerekek bepillantást nyerhetnek az épület részeibe. A program ingyenes, de előzetes időpontfoglaláshoz kötött.

Győrzámolyi Gyereknap

Győrzámolyban szombaton 10 és 17.30 óra között a színes programokkal várják a kicsiket és nagyokat a sportpályán. Kézművesasztalok, fagyi, palacsinta, bográcsételek, rengeteg ajándék vár mindenkit, aki kilátogat a rendezvényre. Délelőtt 10 órától lovaglás, kisállat-bemutató, rendőrségi bemutató, fabatka játék, zenélő szőnyeg, szerencsekerék, 13 órától lufihajtogatás közül válogathatnak. Lesz elvarázsolt kastély, teke, lóverseny, óriás amőba, sportsarok. A színpadon: Sík Frida (Halász Judit-dalok), Rudi bohóc, kendóbemutató, Dynamic Dance, flashmob, Fantázia Pont – gyermekműsor, Belvárosi Betyárok-koncert, tombola.

Győr gyerekszemmel

Május. 30. (vasárnap) 10 óra – Találkozás: Baross úti Látogatóközpont – Szeretettel várjuk a gyerekeket és szüleiket, nagymamákat, nagypapákat a gyereknapon. Nem mindennap esik meg az emberrel, hogy újra gyerek lehet. Ezen a sétán ez is megtörténhet. Segíthetünk a vár visszafoglalásában, a céhes legények nyomába eredhetünk és Csipkerózsikát is megkereshetjük. Igény esetén, ha a délelőtti időpont betelik, a nap folyamán délutáni időpontban is indítunk sétát. A sétát vezeti Csobayné Pintér Éva, a GyereGyőrbe – Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetője, ügyvezetője. A program részvételi díja a gyereknap alkalmából: 2000 Ft/fő, az első 5 jelentkező egy embert díjmentesen hozhat magával! Minden gyerek meglepetést kap! Zárt helyre nem megyünk.

Aranykapu Zenekar koncertje Győrben

Május 30. (vasárnap( 14 és 16 óra, Generációk Háza – A gyereknapot az idei évben sem tudjuk a szokásos módon megünnepelni. Sajnos nem találkozhatunk az Aranypart II. csodás helyszínén, ellenben a Generációk Háza színháztermében Aranykapu-koncerttel kedveskedünk a kisgyermekes családoknak. Töreky Zsuzsi, Kiss Krisztián és Lőrincz Tomi nemcsak a régi, kedves, szeretett, hanem a legfrissebb aranykapus dalokkal, interaktív koncert keretében várja 0–10 éves korig a gyerekeket! Azért is érdemes részt venni a programon, mert a Generációk Háza júniusban egy évre bezárja kapuit, hogy megújult, modernebb környezetben várhassunk titeket vissza! Ez a gyereknapi program egy utolsó remek lehetőség házunk látogatására!

Pecsétet gyűjtenek a gyerekek Gönyűn

Rendhagyó gyereknapi pecsétgyűjtő játékot szerveznek Gönyűn vasánap 12 órától 5 óráig. Öt állomáson kell végigmenni a gyerekeknek, mindenhol egy nyomdát találnak, amivel a pecsétgyűjtő kártyájukra kell nyomdázni egyet. Aki szorgalmasan összegyűjti mind az öt pecsétet, és eljut a hatodik állomásra, ajándékot kap. Bővebb információ a Közösségi Tér és Könyvtár facebook oldalán és a gönyűi honlapon olvasható.

https://www.facebook.com/photo?fbid=3177794332476879&set=gm.1135042013659656

Gyermeknap Száföldön

Gyereknap Veszkényben

Gyerek- és falunap Harkán

Küldj programot vagy fotót!

Ha van egy tuti jó gyereknapi programajánlód, küld el: [email protected]

Milyen volt a gyereknap? Küldj fotó: [email protected]

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában