Csak virtuálisan tekinthetk meg az érdeklődők

2021.05.28. 16:24

Megnyílt a „covidiákok” kiállítása Sopronban – Fotók

A soproni Handler Nándor Technikumban május 28-án nyitották meg az „Alkotó covidiákok tárlatát”. A kiállításon a művészeti osztályok művei, illetve a szépészeti, női- és divatszabó képzésben résztvevők alkotásait mutatják be. A tárlatot Kósa Éva igazgató nyitotta meg.

Az iskolában több évtizedes hagyománya van, annak, hogy a tanulók egy kiállítás keretében mutassák meg, mire képesek a szakmájukon belül. A pandémia miatt az elmúlt másfél évben erre nem volt lehetőségük.

 

- A tanév végén mindenképpen szerettük volna összefoglalni azokat a megpróbáltatásokat, amit a diákok éltek át az elmúlt időszakban. Félig online, félig pedig jelenléti oktatással telt el ez a tanítási év, és ennek az eredményét láthatjuk most. Az kiállítási művek oktatói támogatással jöttek létre, de a jelentős rész a diákok önálló munkája. Azt gondolom, hogy motiválóan hathat a tanulókra, ha megmutatjuk nekik, hogy mi is és ők is büszkék lehetnek magukra – számolt be az igazgató. Hozzátette, a korábbi években „Alkotó diákok tárlata” volt az elnevezése a kiállításnak, idén a rendhagyó tanév miatt nevezték át.

A tárlatot személyesen kizárólag az iskola tanulói látogathatják meg az év végéig, azonban az érdeklődök május 28-a és június 11-e között virtuálisan megtekinthetik az iskola valamennyi közösségi platformján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában