Nem mindenki számít rohamra

2021.04.30. 07:30

Még pár oltás, aztán nyithatnak a termek

Rengeteg az érdeklődő, de a válaszok még váratnak magukra.

Simon Judit

Freimann Sándor belépőket ajánlott fel a kórházi dolgozóknak. Fotó: K. I.

– A fitnesztermeket egy szűkebb réteg használja, a versenyengedéllyel rendelkezők számára pedig eddig is nyitva lehettünk. Ennek köszönhetően nem kell a nulláról indulnunk, mint mondjuk egy étteremnek. Minket ez nem fog megterhelni, nem lesznek új feladatok – fejtette ki véleményét Török Miklós, a győri Galaxy edzőterem vezetője.

Képünkön Csonka Eszter testépítő világbajnok és Burnóczki Laura Hella igazolt sportoló. Fotó: Csapó Balázs

Bérlet a kórházi dolgozóknak

Akadnak olyan helyek, ahol a nyitási teendők mellett a jótékonyságra is szakítanak időt. A mosonmagyaróvári Botond Fitness vezetője és tulajdonosa, a Freimann Sándor úgy döntött, különleges ajándékkal lepi meg az egészségügyben helytálló ápolókat és orvosokat. Köszönetük jeléül Mosonmagyaróváron 50, a Cutler Fitness nevében Győrben pedig 100 bérletet ajánlanak fel.

– Nálunk lehetőségük lesz egy kicsit kikapcsolni, feltöltődni a hosszú műszakok után – mondta Freimann Sándor, aki szerint ahhoz, hogy minden úgy legyen, mint régen, hosszú időnek kell eltelnie. A vendégek visszatéréséhez nem elég az igazolványokat vagy engedélyeket nézni, szem előtt kell tartani az anyagi helyzetüket is. Mert nem biztos, hogy a korábbi bezárások miatt megengedhetik maguknak a bérletek, belépők vásárlását. Ez pedig a tulajdonosokat is rosszul érinti.

Freimann Sándor belépőket ajánlott fel a kórházi dolgozóknak. Fotó: K. I.

Izgatott várakozás

A soproni Cutler Gym & Fitness vezetője, Temesvári Andrea elmondta, hogy noha még pontos időpontot nem tudnak a nyitást illetően, munkatársaival folyamatos összeköttetésben állnak a Fitnesztermek Országos Szövetségével, figyelik a Magyar Közlönyben megjelenő információkat, valamint egyeztetnek a vendégekkel. Ugyanis naponta kapják az érdeklődő telefonokat és e-mail­eket, amelyben arról kérdezik őket, mikor nyitnak.

– Sokan várják, hogy kinyissunk, hiányolják a sportot, a megszokott rutint. Számukra ez egy olyan hely, ahol összejöhetnek, és mozgás közben beszélgethetnek, kikapcsolódhatnak. Mára nem maradt más, csak az, hogy bejönnek, edzenek és hazamennek. Mi pedig biztatjuk őket, hogy amikor minden rendben lesz, visszatérhetünk a régi életünkhöz, de ez még nagyon távolinak tűnik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában