húsvét

2021.03.26. 14:03

Győrben is „nyuszmegállóval” várjuk húsvétot – galéria

Különleges buszmegállóval lepte meg az utasokat az egyik energetikai cég Győrben.

kisalfold.hu

Fotó: NAGYGABOR

Különleges buszmegállókkal lepte meg az utasokat szerte az országban az E.ON Hungária Csoport. Elsőként a fővárosban állítottak fel olyan megállókat, ahol a várakozók háromdimenziós virtuális tojást festhetnek vagy kedves nyuszifüles fotókat készíthetnek. A kezdeményezésnek akkora sikere lett, hogy közkívánatra egy győri helyszínt is készítettek.

A „nyuszmegálló” egy kedves, vidám ötlet, amivel az ünnepi készülődést szeretnék színesíteni. Szó szerint. Ugyanis a padok tojásdekorációt kaptak, a buszra várva pedig kedves nyuszifüles fotókat is készíthetnek az arra járók. A telefonok segítségével egy háromdimenziós, virtuális tojást kelthetnek életre az utasok. A feladat egyszerű, fessenek egy saját tojást, amit elküldhetnek szeretteiknek, vagy megoszthatják a közösségi médiában.

Az ünnepi megálló március 22-től április 15-ig Győrben, a Szent István út 45. szám alatt, a Hajós játszótérrel szemben várja azokat, akik így szeretnék ünnepelni a húsvétot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában