ingatlan

2021.02.28. 08:14

Ez a lakás megéri az árat? Okos helykihasználás, kiváló design Sopronból

Átgondolt felújításon átesett, barátságos otthon keresi-várja új tulajdonosát! A 73 négyzetméteres, belső kétszintes ingatlan elsőre megragadta a figyelmünket. És az önét?

kisalfold.hu

Praktikus lépcső alatti tárolás, modern színek és világos terek várják az érdeklődőket a soproni ingatlanban. Tagoltsága miatt a lakás inkább a barátságos, kuckózós életmód kedvelőinek lehet vonzó. Jó eséllyel ez az ajánlat lehet számukra az álom-otthon!

Eladó Sopronban egy igazi gyöngyszem a belváros közepén. A 77 négyzetméteres lakás egy nagyon szép, rendezett társasház második emeletén található, ahol három lakás van a szinten. Ezeknek a nagyon hangulatos közös terasza a belső udvarra néz. A lakás belső kétszintes, lent található egy amerikai konyhás nappali, mosókonyha, wc, tároló. Az emeleten két szoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A lakásban a melegről és a melegvízről gáz cirkó kazán gondoskodik. A lakásban beépített szellőzőrendszer, az emeleti szobákban mennyezeti klíma van. A társasház alatti mélygarázsban parkolóhely is bérelhető.

További képek és ár az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában