egyetem

2021.01.17. 06:30

Mi ez a konténer Győrben az Aranypart II-n?

Olvasóink tették fel a kérdést, hogy van-e információnk arról, hogy ki és milyen célból állított fel egy konténerházat az Aranypart II-n. Mi sem tudtuk, de elkezdtünk nyomozni és a szálak a Széchenyi István Egyetemhez vezettek. Megkérdeztük, hogy milyen kapcsolat van az intézmény és a konténer között, és azt is, hogy milyen célból állították fel azt.

Sperling Krisztina

2021.01.13. Konténer építmény az Aranyparton, Gyõr, Fotó: Csapó Balázs Kisalföld

Forrás: Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

A Széchenyi István Egyetem válaszában kitért rá, hogy az intézmény alapítása óta folyamatosan fejlődve, magas szinten, stabil működési háttérrel látja el oktatási és kutatási feladatait. Hagyományos szerepe mellett stratégiai célkitűzéseinek is megfelelően folytat olyan szolgáltatási, vállalkozási tevékenységeket, amelyek gazdaságilag hozzájárulnak a munkatársak és képzések fejlesztéséhez, valamint a színvonalas, hallgatóközpontú oktatáshoz.

Kávézóval Bővül a szolgáltatások köre

Mint megtudtuk, ezen szolgáltatási portfólió szélesítésének következő eleme az Urban Family Zrt.-vel együttműködve egy úgynevezett speciality kávézó megnyitása a győri campus tőszomszédságában, az Aranypart II-n, amely a jelenlegi trendeknek leginkább megfelelő, többfajta pörkölésű kávébabból készített kávékülönlegességeket nyújt vendégeinek. Emellett természetesen más minőségi termékeket – például péksüteményeket, kekszeket, szendvicseket, teákat, üdítőket – is kínál majd.

Kávézóval bővíti szolgáltatásai körét a Széchenyi István Egyetem a győri campus tőszomszédságában.
Fotó: Csapó Balázs / Kisalföld

 

A kávézó a környezetvédelemre különös figyelmet fordítva újrahasznosítható csomagolóanyagokkal dolgozik, az egészségre és a környezetre ártalmatlan biotisztítószereket használ, a beszállítók kiválasztásánál pedig elsőbbséget élveznek a természetes és bioalapanyagot felhasználók.

Minőség a szabadidőben is

A létesítmény tovább erősíti a szabadidő tartalmas eltöltését egy olyan területen, ahol az egyetemi sportpark és a Mobilis Interaktív Kiállító Központ révén már eddig is színvonalas szolgáltatások álltak az érdeklődők rendelkezésére. A kávézó a tervek szerint februárban nyílik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában