gyermeknap

2020.05.17. 15:01

Gyermeknap a Kisalfölddel! Kívánj egy nagyot, teljesítjük!

Május utolsó vasárnapja a Nemzetközi Gyermeknap. És, ha gyermeknap, akkor a Kisalföld és kisalfold.hu most egy különleges meglepetéssel készül, hogy méltón ünnepeljük meg a gyermekeket.

kisalfold.hu

Sokat gondolkodtunk azon, hogy a jelenlegi járványhelyzetben is meghirdessük-e gyereknapi akciónkat. Úgy döntöttünk, hogy nagy óvatossággal, de egy igazán különleges ajándékot szeretnénk adni a Győr-Moson-Sopron megyei gyerekeknek: öt szerencsésnek teljesítjük egy különleges kívánságát.

Persze, tudjuk, mindenkinek vannak vágyálmai, sokan szeretnének drága ajándékokat, egzotikus utazásokat, de mi nem ilyen kívánságokat várunk. Sokkal inkább olyan élményeket, amelyek nem azért különlegesek, mert sok pénzbe kerülnek, hanem azért, mert segítség nélkül nehéz, vagy nem lehet megszervezni. Szóval senki ne kérjen tőlünk pónilovat, vagy okostelefont, nem tudunk senkit összehozni Messivel vagy Christiano Ronaldóval, de még egy vacak űrutazást sem tudunk megszervezni.

Szívesen segítünk, hogy egy napra tűzoltó legyél, vagy részt vegyél egy rendőri akcióban, vagy megismerkedj a régész szakma rejtelmeivel. Ha valaki lóra, netán repülőre szeretne ülni, azt is megpróbáljuk megszervezni, de talán még egy mozdonyvezetést is meg tudunk oldani. Meglátjuk. Csupán azt kérjük, hogy vedd figyelembe a kérésednél: járványhelyzet van.

Eresszétek szabadon a fantáziátokat, és írjatok nekünk levelet május 20-ig, a [email protected] címre, vagy a 9021 Győr, Újlak utca 4/A. postacímre, „Gyermeknapi kívánságözön” megjelöléssel.

Az öt legjobb, legérdekesebb kívánságot pedig még a gyermeknap előtt teljesítjük!

 

Címkék#gyereknap
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában