Ez kajak! Evezés a nappaliban – Videó

Reggeli kávézás közben jött az ötlet, hogy egy kis humort vigyenek az önkéntes karanténba, és így idézzék fel a vadvízi kajakozások emlékét.

Sperling Krisztina

Iszak Noémi és párja, Bella Gergő először kb. 3-4 évvel ezelőtt Szlovéniában, a Soča folyón szálltak vízre egyszemélyes vadvízi kajakkal, ami mindkettejük életének meghatározó része lett. Azóta minden évben, több alkalommal is visszatérnek, és ha épp nem kajakba szállnak, akkor raftingolnak, itthon pedig itthon a Fertő tavon és a Szigetközben eveznek. Erről a sportról, ami azonnal szerelembe ejtette őket, a most kialakult helyzetben le kell mondaniuk. A saját biztonságuk érdekében úgy döntöttek, hogy belföldön sem szállnak hajóba.

„A jelenlegi helyzetet sportolóként nehezen éljük meg. Leginkább amiatt, hogy pár kilométerre lakunk a Fertő tótól, ami hívna bennünket, mi mégis csak messziről tudjuk nézegetni a vizet. Sokadik hete nem tudtunk hajóba szállni, de addig is, amíg újra eljön az az idő, hogy hajóba szállhatunk, kitaláltuk, hogyan lehet evezni a nappaliban” – mesélte Noémi.

Nézzék meg a kisfilmet, amiből minden kiderül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában