Celebles

2023.05.24. 06:46

Mentő érkezett Árpa Attila édesapjáért Mosonmagyaróváron

Árpa Attila egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy nagyon hálás a mentősöknek azért, mert megmentették az egyik közeli rokona életét. Mint kiderült, az édesapjával történt az eset, aki azóta is kórházban fekszik.

kisalfold.hu

Árpa Attila - Fotó: MW-archív

Érzelmileg megterhelő hétvégén van túl Árpa Attila, akinek az egyik közeli rokonáért mentőt kellett riasztani. Mint kiderült, az ijedtség nem volt felesleges, az illető egészségi állapota valóban aggodalomra adott okot, amit alátámaszt, hogy jelenleg is kórházban kezelik. A történtekről maga a színész-rendező-producer számolt be a Facebook-oldalán - közölte a ripost.hu.

"Mosonmagyaróvárról indultak és jóformán tíz perc alatt ott voltak a “semmi közepén”. A mentőorvost, a mentősöket és a Karolina kórház személyzetét is illeti a dicséret. Köszönöm nekik szívből!" - írta Árpa Attila a közösségi oldalán.

Bár a színész nem részletezte, hogy pontosan melyik rokona érintett az ügyben, a Ripost megbízható forrásból származó információi szerint az édesapjával, Árpa Józseffel történt az eset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában