Megpörgették

2023.05.12. 14:34

Két lány Mosonmagyaróvárról a Szerencsekerékben

A TV2 népszerű szórakoztató műsorába, a Szerencsekerékbe egyszerre került be két lány Mosonmagyaróvárról. Laáber Tímea és Zámbori Rebeka Németh Lajos meteorológussal együtt pörgette a május 11-i adásban a kereket.

kisalfold.hu

Laáber Tímea és Zámbori Rebeka Németh Lajossal játszott.

Forrás: TV2

– Jelentkezni lehetett a műsorba, gondoltam, kipróbálom magam és a szerencsémet. Már kiskoromban is szerettem a Szerencsekereket, ami jó kalandnak ígérkezett – számolt be Laáber Tímea. A halászi postahivatal vezetője, mint elmondta, pozitív élményekkel gazdagodott, hiszen mindenki nagyon kedvesnek és segítőkésznek bizonyult, javasolták, hogy ne izguljon, és jó volt látnia a stúdiót is. 

– Erre a műsorra előzetesen nem kell készülni ugyan, de visszanézegettem régebbi adásokat. Igazából annyira nem izgultam, talán egy kis drukk volt bennem – tette hozzá Timi, megjegyezve, hogy meg is lepődött, amikor kiderült, hogy játékostársa is éppen Mosonmagyaróvárról érkezett. 

– Nagyon lámpalázas típus vagyok, ki akartam lépni a komfortzónámból, ezért is jelentkeztem a Szerencsekerékbe – vette át a szót Zámbori Rebeka, akinek a forgatás szintén hatalmas élményt jelentett: – Fantasztikus, hogyan áll össze egy ilyen műsor, magával ragadott a forgatás, rögtön nevettünk, felszabadultunk – vélekedett. 

– Németh Lajos végtelenül udvarias, barátságos, nagyon szórakoztató, intelligens, üdítő jelenség, aki egyben igazi úriember is – jellemezte celeb játékostársukat Rebeka, aki végül egy tárgynyereménnyel térhetett haza Budapestről. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában