Elmaradt a győzelem

2023.05.11. 11:19

Életre szóló élményeket szerzett a Szerencsekerékben a győri játékos

A TV2 népszerű vetélkedőműsorában, a Szerencsekerékben szerdán a győri Baranyai Krisztina a Nyíregyházáról érkező Nikolettával és a sztárvendég Danny Blue-val forgatta meg a szerencse kerekét. Élményeiről nekünk is mesélt.

Dániel Viktória

Forrás: TV2

– Korábban sosem jelentkeztem ilyen műsorba, de mivel a párommal minden este nézzük a Szerencsekereket és nagyon szeretjük, úgy gondoltam, te­­szek egy próbát. Még akkor sem nagyon hittem, hogy van esélyem bekerülni, mikor behívtak a személyes cas­tingra. A kollégák és a barátok biztattak, egy héttel később pedig megjött a visszajelzés is, miszerint kiválasztottak az élő adásba. Elmondhatatlanul boldog voltam, utána a felhők felett jártam napokig. Amennyire lehetett, igyekeztem készülni. A felvétel napján borzasztóan izgultam, féltem, hogy hogyan fogok majd viselkedni a kamerák előtt. De minden tekintetben pozitívan csalódtam, mindenki nagyon barátságos és közvetlen volt. Az egyik szünetben Kasza Tibi még tanácsot is adott nekünk, azt mondta, ne görcsöljünk rá a játékra, inkább lazítsunk és élvezzük a pillanatot. Azt kicsit sajnálom, hogy az utolsó feladvány nagyon távol állt tőlem témában, és nem tudtam végül rájönni a megfejtésre. A képernyő előtt olyan soknak tűnik a húsz másodperc, de ott állva egy pillanat alatt elröppent. De semmit nem bánok, mert egy életre szóló élmény volt, bármikor visszamennék újra játszani. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában