Szerencsét hozott a fekete macska

2023.04.17. 21:34

Zsákbamacska - Gyuri nem jött Győrbe, de Eszter elhozta a fődíjat és még a kockajátékkal is tarolt - Videók

A győri Balázs Eszter nyerte meg hétfő este a TV2 vetélkedőjének, a Zsákbamacskának a fődíját. A Kockajátékkal 600 ezer forintot nyert, majd a fődíjjal még egymilliót.

kisalfold.hu

"Megtiszteltetés volt együtt játszani egy olyan tévés legendával, mint Rózsa György, különösen a jubileumi adásban" - mondta Eszter.

Forrás: TV2

Rózsa György mesés kezdésben reménykedett:

- Örömmel fogadtam a TV2 felkérését, nagy megtiszteltetés volt együtt játszani egy olyan tévés legendával, mint Rózsa György, különösen a jubileumi adásban. Az elején kihúztam a fekete macskát, akkor összedőlt bennem a világ, azt gondoltam, hogy nincs tovább. Aztán jól ment a játék, nem fogadtam el Gyuri bácsi ajánlatát, hanem mentem tovább a főnyereményért. Szinte átszellemültem játszottam, gyors döntéseket kellett hozni, szerencsére mindig sikerült a legjobbat - mesélte el portálunknak Eszter, aki jelenleg egy szoláriumban dolgozik Győrben. 

A nyereményből biztosan telik majd egy külföldi útra valamikor a nyár elején, ugyanis már korábban megígérte a kisfiának, ha sikerrel szerepel a vetélkedő során, elmennek együtt Madridba focimérkőzésre - mondta el érdeklődésünkre Eszter. A 14 éves Sárközi Zsombor ugyanis a Real Madrid nagy szurkolója, az Örömhír-iskola tanulója, az Üstökös győri utánpótlás-nevelő egyesület igazolt játékosa, aki már felvételt nyert szeptembertől a Fehér Miklós Labdarúgó-Akadémiára. 

Forrás: TV2


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában