Karambolozott

2023.01.22. 14:28

Mosonmagyaróváron balesetezett Fekete Pákó egy buli után

Egy mosonmagyaróvári vendéglátóhelyen lépett fel szombat este Fekete Pákó, aki a buli után balesetezett a városban a késő éjszakai órákban. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

kisalfold.hu

Forrás: Móvár Party és Program infó / Facebook

Az éjszakai órákban baleset történt Mosonmagyaróváron az Ostermayer és a Kossuth Lajos utcák kereszteződésében. A balesetben érintett Fekete Pákó, aki épp egy helyi buli után indult haza. 

Információink szerint, éjjel háromnegyed 2 magasságában egy Opel személygépkocsi haladt az Ostermayer utcában és amikor a kereszteződéshez ért, nem adott elsőbbséget egy BMW-nek és az oldalának ütközött. 

- Tegnap valóban, útban hazafelé történt a szerencsétlen baleset, aminek részleteiről nem tudok nyilatkozni, én magam is nagyon megijedtem. Annyit tudok mondani, hogy tudomásom szerint komoly személyi sérülés nem történt, azóta erről nincs újabb információm. Az autók utasai saját lábon szálltak ki a törött járművekből, és meggyőződtünk arról, hogy senki nincs életveszélyes állapotban - fejtette ki érdeklődésünkre a celeb, hozzátéve, hogy rendőröket, mentőket hívtak, akik gyorsan a helyszínre érkeztek. 

Megerősítette, hogy a sofőr és ő is jól vannak.
Még hozzátette: "A buli jól sikerült, nagyon kedvesek és barátságosak a mosonmagyaróvári emberek."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában