Kilencedik megálló

2022.12.16. 07:52

Szegeden dedikált Dodor, a kapuvári motoros

Arany T. János

A legfiatalabb Dodor rajongó is benézett Fodor Donát dedikálására. Faragó Tímea 11 hónapos kisfiával, Somával érkezett. Fotó: Török János

Dodor (Fodor Donát) legújabb, Kanyarvadászat című könyvét dedikálta, de míg behordta a könyveket, megtudtuk, hogy a kereskedés is nagyon készült, az üzletvezető testvére, Kalmár Évi hajnalban kelt, hogy sajtos pogácsát készítsen a nagy eseményre - írta meg a delmagyar.hu.

Az első rajongó gyorsan megérkezett karján a következő generációt képviselő 11 hónapos Somával. Faragó Tímea azt mondta, ő még nem motoros, de szeretne az lenni. Párja viszont motorozik, a négyéves kisfiuk pedig nyáron kapott egy berúgós gyerekmotort. Két aláírás közben Dodor elmondta, a szegedi a kilencedik megálló, még egy budapesti dedikálás van hátra szombaton. Az egyik rajongó a könyvvel a kezében azt mondta, ha Dodor igazán nagyot esik a következő napokban, akkor ez a kötet nagyon sokat fog érni. Ezen mindenki jót nevetett.

Fotós:  Török János

Két aláírás között a YouTube videómegosztónak és a közösségi médiának köszönhetően nagyon hamar ismertté vált motoros azt mondta, hogy ő nem celeb és nem is influenszer, majd itt egy olyan jelzőt használt rájuk, amit nem lehet leírni. Azt mondta, korábban tíz évig tévézett, de az az ismertség sehol nincs a mostanihoz képest.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában