Csendes éj

2022.12.06. 19:35

A karácsony egyik nagy slágere lehet a Csendes éj feldolgozása három nyelven, Nótár Mary-vel, Takács Nikolas-szal és Lakatos Mónikával - videó

A Csendes éj különleges feldolgozása, melyben lovári, angol és magyar nyelven csendül fel a klasszikus ünnepi dal.

kisalfold.hu

Takács Nikolas - Fotó: Máté Krisztián

A közös zenélés támogató, segítő, felemelő és összekötő erejét mutatja meg a Csendes éj különleges feldolgozása, melyben lovári, angol és magyar nyelven csendül fel a klasszikus ünnepi dal. A december 6-án debütált felvételen Lakatos Mónika, Nótár Mary, Takács Nikolas és a Szent Efrém Férfikar mellett a Közös hang programban résztvevő gyerekek és mentortanáraik zenélnek - olvasható a videó hivatalos Youtube oldalán.

Csendes éj - videó

A Közös hang a Danubia Zenekar és a Máltai Szimfónia közös programja a felzárkózó településeken zenét tanuló gyerekek művészi integrációjáért. A program során a zenekar tagjai személyes kapcsolatot alakítanak ki a Szimfónia programban hangszeren tanuló gyerekekkel és tanáraikkal, velük a rendszeres találkozások során közös művészi célokat álmodnak meg, majd a közös próbákat követően együtt lépnek fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában