Test, szellem és lélek egészsége

2022.10.31. 17:28

Csősz Boglárka Sopronban töltődik fel

Csősz Boglárka gyakori vendég a megyében, mert azon túl, hogy magyar cégének irodája Mosonmagyaróváron van, együttműködik egy soproni egészségügyi centrummal is. Sőt, családi szálak is kötik Sopronhoz, hiszen testvére itt él családjával.

kisalfold.hu

Fotó: Szalay Károly

A színésznő, üzletasszony örömmel kirándul a környék tiszta levegőjű erdeiben, és szívesen időzik a város Fő terén, de gyakran innen indul bevásárló körútra Bécs vagy Pozsony boltjainak felkeresésére. Mindig kiemelten foglalkozott az egészségével, ez fontos része az életének. Így van ez most is, nagy figyelmet fordít a táplálkozására, sportol, jógázik, és sok energiát fektet abba, hogy testileg, lelkileg és szellemileg is egészséges legyen. Az egészségmegőrzés részeként tekint az orvosi vizsgálatokra, azt tartja, hogy a legjobb a megelőzés, ha nem csak akkor jutunk el a klinikára, amikor már baj van. A közeljövőben tervezi, hogy együtt dolgozva törökországi partnereivel, az ottani magas minőségű termékek behozatalával szállodák kivitelezésében, megszépítésében vállal aktív szerepet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában