Magyarok Világszépe

2022.08.25. 11:44

Televízióban a Győrben rendezett szépségverseny

Július végén rendezték meg a Magyarok Világszépe szépségverseny döntőjét a győri Dunakapu téren. A Fásy Ádám nevéhez fűződő szépségverseny fináléja nem véletlen került városunkba, ezt maga a szervező árulta el korábban a Kisalföldnek. A verseny győztese nem csak a koronát és egy személyautót nyert, októberben ő képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental nemzetközi világversenyen, Egyiptomban. Az esemény médiapartnere a Kisalföld volt.

kisalfold.hu

Fotó: Huszár Gábor

Fotó: Huszár Gábor

A hölgyek a finálét megelőzően felkészítő táborban vettek részt, melynek a győri ETO Park Hotel adott otthont. A döntőig vezető út kulisszatitkait a televízióban is megnézhetik, méghozzá augusztus 27-én 22 órától a Super TV2 csatornáján.

A döntő a Dunakapu téren került megrendezésre. Fásy Ádám királynő-jelöltjei körül a finálé napján már a reggeli óráktól nagy volt a sürgés forgás. A hölgyek az est folyamán magyaros viseletben, falatnyi bikiniben, valamint ragyogó estélyi ruhákban is felvonultak a több ezres nézősereg előtt. A gálaműsort hazai sztárok fellépése színesítette, színpadra lépett többek között Opitz Barbi, Bebe, Janicsák Veca, Varga Viktor, Szabó Ádám, Herceg, Vavra Bence, a Teswér, Milán, Jankó, Szűcs Antal Gábor és a Gipsy Kings Experience, valamint a Rábca néptáncegyüttes. A műsort az elmúlt évekhez hasonlóan idén is Kadlecsek Krisztián vezényelte.

A nap végére kiderült, hogy ki képviselheti hazánkat az 50. jubileumát ünneplő Miss Intercontinental világversenyen illetve az is, hogy kinek a tulajdonába került a Fiat 500-as személygépkocsi a Pappas autó Magyarország támogatásával. Ha kíváncsiak a fergeteges show-műsorral egybekötött szépségverseny fináléjára, megtekinthetik a Super TV2-n augusztus 28-án, vasárnap 22 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában