Börtön vagy házi őrizet

2022.08.02. 11:52

Még hetekig bizonytalan a 320 milliós csalással és sikkasztással vádolt győri énekes sorsa

Akár hetekig elhúzódhat az énekes ügye a bíróságon, miszerint maradhat-e tovább házi őrizetben, vagy vissza kell mennie a börtönbe.

kisalfold.hu

Forrás: Bors

 Mint arról mi is beszámoltunk, július 5-én helyezték házi őrizetbe az énekest, ami ellen az ügyészség fellebbezést nyújtott be. A határidő július 18-án járt le - épp aznap, amikor elkezdődött az ítélkezési szünet -  a bíróság azonban nem hozott döntést az ügyben. 

A bors azt írja, a bíróságnak hamarosan választania kell, helybenhagyja vagy felülírja a korábbi döntést; otthon marad édesanyjánál vagy pedig visszaküldik a börtönbe. 
– Amikor a másodfok megkapja az iratokat, attól kezdve tudják elkezdeni az ügy úgymond kiértékelését. Azonban most egy kis csúszás történt és késve jutottak el a döntéshozókhoz a dokumentumok, ami alapján meghozzák majd a jogerős ítéletet. Ez akár még hetekig is eltarthat – válaszolta a Bors megkeresésére az ügyészség sajtóosztálya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában