"Meghúzzuk a laza anyákat is"

2022.08.30. 14:29

Felháborodtak a netezők a tréfás kedvű soproni villanyszerelő szlogenjén

Nála azóta még senki sem panaszkodott, pedig kap hívást bőven.

Forrás: Bors

Nagy felháborodást keltett a magyar világhálón Sanyi, a villanyszerelő hirdetése, aki reklámszlogenje szerint "meghúzza a laza anyákat is".

Ez azonban úgy tűnik, csak a neten van így, a való világban Sanyi -aki valójában Zoli- nem szenved hátrányt a szlogen miatt  – írja a Bors.

A 42 éves Sándor Zoltán immáron 24 éve dolgozik a szakmájában, melyet soproniként leginkább helyben, illetve a település vonzáskörzetében gyakorol.

Én csak egy viccnek szántam ez egészet: gondoltam, az emberek majd nevetnek egy jót, aztán mennek tovább, de legalább megmaradok a fejükben  – mondta el a lap kérdésére a szaki, aki tehát mindössze megkülönböztetni kívánta magát a szürke tömegtől, megbántani senki sem akart.

Mégis sikerült, hiszen a világháló kegyetlen népe azonnal betalálta a férfit, miután egy élelmes lesifotós elterjesztette a Zoltán furgonjáról készült képet.

– Őszintén szólva, nálam azóta még senki sem panaszkodott, pedig kapok hívást bőven, sőt – magyarázta Zoli, akit a felvétel gyors elterjedése óta hazánk legkülönbözőbb pontjairól kerestek már meg. 

– Hívtak már dolgozni a fővárosba, de Debrecenbe is, én viszont olyan messzire biztosan nem megyek el egy munkáért. Legutóbb éppen egy hölgyet biztosítottam arról, hogy nyugodtan elfogadhatja a helyi kolléga piacképesnek bizonyuló árajánlatát, hiszen én sem vállalnám el olcsóbban a melót – tette hozzá a férfi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában